İSTANBUL / PENDİK - RASİM ÖZDENÖREN ANADOLU LİSESİ

RASİM ÖZDENÖREN ANADOLU LİSESİ

Ankara Cd. Kurtköy Mah. Dirlik Sokak No 6 Kurtköy/Pendik/İSTANBUL
Vizyon
Pendik Rasim Özdenören Anadolu Lisesi’ni tüm paydaşlarının katılımıyla hayalleri olan ve onlara ulaşmak için gerekli çalışma ve gayreti gösteren; maddi ve manevi donanımlara sahip gençleri yetiştirmek isteyen,bir ortaöğretim kurumu haline getirmektir.Bu doğrultuda öğrencilerimizi, ülkemizin ve dünyanın seçkin üniversitelerine yerleştirmek ve bu öğrencilerimize akademik başarının yanı sıra insani düsturları hakim kılmak vizyonumuzun ana unsurlarıdır.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim, öğretim programını, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak,yeteneklerini geliştirme ve ortam hazırlamak ve okulda eğitimin kalitesini ve zevkini artırarak bilgiyi hizmete dönüştürmektir.
Öğretim Şekli :TEKLİ
09.00-15.40