İSTANBUL / PENDİK - RASİM ÖZDENÖREN ANADOLU LİSESİ

Nis

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni  kapsamında öğrencilerimiz resim sergisi oluşturmuştur. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

9.sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz Pendik Ambalaj Atıkları Ayrıştırma Tesisi gezimizi tamamladık.

Mrt

Okulumuzda yangın ve deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Sınav Takvimi

Şbt

Okulumuz gezi turizm ve tanıtım kulübü çalışmaları kapsamında 11. ve 12.Sınıf öğrencilerimiz ile Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi'ne gezi gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz bu gezi ile Üniversitenin akademik ve sosyal yapısı hakkında bilgi edindiler.Ayrica seçmek istedikleri yükseköğretim bölümleri ole ilgili bilgi edindiler.

Şbt

2024 Şubat Sorumluluk Sınav Takvimi ve Öğrenci Bİlgileri

Ara

Okulumuzdaki sanatsal faaliyetler tüm hızıyla devam etmektedir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okul sporları Türkiye genç erkek grup müsabakalarında Rasim Özdenören Anadolu lisesi olarak grup şampiyonu olarak yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandık.Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı kapsamında , Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85. yılında, saygı ve sevgi ile andık.

Kas

Okulumuz erkek voleybol takımı il şampiyonası müsabakalarında rakibini 3-1 mağlup etmiş ve Türkiye finallerine gitme hedefine bir adım daha yaklaşmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Pendik Sahil Tören alanında açılışını şube müdürümüz Sn. Avni Er'in gerçekleştirdiği,  halka açık 100.yil  resim sergimiz  katılımcıların beğenisini topladi. Emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmenlerimiz Mahsuni Çabuk, Emine Akbaş ve Orhan Kamit' e ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.